Nya Audi A8 – se världspremiären här

En ny generation av Audis flaggskepp A8 ska ha premiär nere i Barcelona under tisdagsförmiddagen. Livesändningen därifrån kan du ta del av här på teknikensvarld.se.

Nya Audi A8 är nu officiell och du kan ta del av alla fakta, bilder och mycket mer här.

Efter många och långa månader med spekulationer, så kallade teaserbilder, spionbilder, promotionfilmer, spindelmannen och fotmassage är det så äntligen dags för nya Audi A8, generation fyra, att träda fram på riktigt. Det hela sker på evenemanget Audi Summit nere i Barcelona klockan 09.30 (samma tid i Sverige som i Spanien).

Vid avtäckningen hoppas vi få reda på hur pass självkörande nya A8 är, hur intelligent den nya fjädringen är, om bakljusen är av OLED-typ eller inte och vilken grad av snålhet drivlinealternativen bjuder på. Självklart får vi ju också se hur bilen skiljer sig från föregångaren, nya sägs ju få låna en hel del designlösningar från konceptbilen prologue concept.

Nedan kan du följa avtäckningen och presentationen av nya Audi A8, alltså från klockan 09.30 på tisdagsförmiddagen. Vill du förberedda dig lite om vad som väntar världen i form av ett nytt Ingolstadt-flaggskepp rekommenderas du länkarna under ”Du kanske också vill läsa” nedan.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!