Nya Audi R8 V10 plus in action + motorljud

I går var det digital premiär för nya Audi R8 V10. Det var inte mycket i bild- och filmväg vi bjöds på då, bättre upp i dag!

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Nya Audi R8 gav sig tillkänna i går med V10-motor på 540 eller, precis som i syskonbilen Lamborghini Huracán

, 610 hästkrafter. Sistnämnda är den så kallade plus-versionen som bjuder på extra allt, inklusive 0-100 km/h på 3,2 sekunder och 330 km/h i toppfart.Vad vi saknade vid presentationen i går var en bra omgång bilder, det hade Audi uppenbarligen inte tänkt på inför webbpremiären. Bättre upp i dag då eftersom Audi har lagt upp en film (den ovan) där vi får se och höra en röd R8 V10 plus göra ifrån sig på bana.Filmen hade varit toppenbra om det inte vore för det sedvanliga musikpålägget som förtar ljudupplevelsen. Det är här teknikensvarld.se kommer till räddning. Vi har på vår YouTube-kanal lagt upp ett längre filmklipp (det nedan) på bilen, dock i maskerad tillstånd, där vi verkligen får höra V10-maskinen ljuda. Helt utan musik!Bäst bild av ljudet får du helt klart om du spolar in 7 minuter och 10 sekunder i klippet. Låter inte helt fel va?

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!