Nya Audi TT Cabriolet

Nya Audi TT Cabriolet illustrerad

Nya Audi TT Coupé står just nu utställd på bilsalongen i Genève. En cabrioletversion kommer så småningom och den skulle kunna se ut så här.

Tredje generationen Audi TT bjöd inte på några gigantiska överraskningar när den hade världspremiär i början av månaden. Grundformerna är desamma hos den som hos utgående generation men utvändiga nyheter finns det ändå gott om, inte minst i fronten. Interiört är nyheterna ännu större.

Den bil vi har fått se än så länge är försedd med tak. Coupéversionen får alltså anses ha högre prioritet än vad kommande cabrioleten. Men hur kommer då den taklösa versionen se ut? Inte så svårgissat kanske men för att få mer koll på läget har ungraren X-Tomi Design återigen satt sig vid Photoshop. Denna gång presenterar han nya Audi TT Cabriolet. Hur väl den stämmer överens med verkligheten återstår att se, men något långskott lär illustrationen inte vara.

Vem av er blir först ut att skrika "hårfrisörskebil" i kommentarerna?

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!