BMW X5 M Sport

Nya BMW X5 avslöjad med M Sport-paket

I går var det premiär för helt nya BMW X5 och i dag är det oavsiktlig premiär för nya X5 i lite sportigare utförande. Här är de läckta bilderna på nya X5 med M Sport-paket.

Om du inte blev helt övertygad om utseendet på nya BMW X5 efter att ha bläddrat igenom vårt stora bildspel i går så kanske du kan ändra uppfattning nu. Det har nämligen läckt ut bilder på nya X5 med M Sport-paket och BMW Blog var snabba att snappa upp dem. Bilderna kommer från en officiell broschyr och visar klart och tydligt hur nya X5 ser ut i ett lite sportigare utförande.

 M Sport-paketet, som sannolikt blir tillgängligt redan vid lanseringen i höst, ger X5 ett mindre terrängvänligt utseende med nerlackade stötfångare runt om och gigantiska luftintag i frontspoilern. Baktill tillkommer en diskret diffuser integrerad i stötfångaren. I M-paketet ingår även 19-tumsfälgar som kan bytas mot 20-tummare. Invändigt ökas den sportiga känslan genom sportratt, kramiga sportstolar och M-märkta dörrtrösklar och fotstöd. Den som vill kan lägga en slant extra och få M-chassi med Dynamic Damper Control.

 Den vita bilen på bilderna är X5 M50d som inte är en renodlad M-bil utan en så kallad M Performance-bil. X5 M50d är i standardutförande försedd med M-paketet och har en treliterssexa med 381 hästkrafter och 740 newtonmeter.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!