Nya Chevrolet Camaro har läckt ut

Nya Camaro ska inte visas förrän i morgon, men redan nu kan vi se hur den ser ut då bilder av misstag visats på amerikansk tv.

Under sändningen av morgonprogrammet ”Squawk Box” på amerikanska kanalen CNBC visades tidigare i dag de första bilderna på nya Chevrolet Camaro. En bil som har officiell premiär i morgon.

Den nya designen är att döma av bilderna mer evolutionär än revolutionär, linjerna känns genast igen från föregångaren. Än så länge är detaljerna angående vad som gömmer sig under huven sparsamma.

Det ryktas om att nya Camaro kommer att erbjudas med en turboladdad fyrcylindrig tvålitersmotor på 270 hästkrafter och 393 newtonmeter. Samt en 3,6-liters V6 på 330 hästkrafter och 373 newtonmeter. SS-versionen kommer troligtvis att ha en 6,2-liters V8 på 440 hästkrafter och 610 newtonmeter under huven.

Exakta specifikationer och fler bilder kommer vi troligtvis få ta del av i morgon.

 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!