Nya Corvette Stingray redan krockad

Nya generationen Corvette har ännu inte nåt återförsäljarna, ändå är den redan hårt kraschad in i en bergvägg.

Nya Corvette Stingray är på väg att när som helst landa i bilhandlarnas skyltfönster men på vägen dit tog den en kort avstickare in i en bergvägg i Arizona, USA.

 Det var en forummedlem på Digital Corvettes som hade hunnit köra ungefär 30 minuter in bland bergen i den amerikanska delstaten. På en serpentinväg fick han eller hon syn på en blå, sprillans ny Corvette som låg i diket, mot en bergvägg och med polisen stående bredvid. Bilen hade studsat mot ett räcke till vänster om bilen för att sedan landa mot bergväggen på höger sida. Forummedlemmen beskriver också att bilen är betydligt mer skadad än vad bilden ger sken av.

 Nya Corvette Stingray, generation C7, hade världspremiär på Detroitsalongen i januari. En uppenbarligen svårtyglad bil för vissa. 455 hästkrafter plockade ur en V8 på 6,2 liter kan inte vem som helst leka med hur som helst.

 Vill du bli fullmatad av fakta om nya Corvette, för då musen över denna länk och klicka. Vill du bara se bilder? Många bilder? Klicka här i stället!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!