061027_bravo

Nya Fiat Bravo – första bilderna!

Fiat är på frammarsch i Europa. Den senaste tiden har vi sett en hel del nytt från Italienarna och i går kom de första illustrationerna på nya Bravo, en snygg och uppkäftig skapelse som ska röra om i golfklassen. Den har dessutom en ny logo.

Fiat Bravo är stor i sin klass. 434 cm lång, 179 cm bred och 149 cm hög med ett axelavstånd på 260 cm och ett bagageutrymme som tar 400 liter gör att den ligger i topp i golfklassen. Men framförallt är det designen som ska sälja nybygget. Fiat Style Center står för just designen och enligt Fiat själva ser den italiensk ut och vi kan inte göra annat än att hålla med.

Motoralternativen blir till en början fem stycken totalt, både diesel och bensin. Dieslarna blir tre till antalet, två 1,9-liters Multijetmotorer på 120 och 150 hästkrafter och en 1,4-liters på 90 hästkrafter.

Bensinalternativen är bara två stycken och bägge är 1,4-liters turboladdade T-JET-motorer på 120 och 150 hästkrafter. 

På huven sitter en helt ny Fiat-logotyp. Den har lite nya former och är nu röd i stället för blå som tidigare. Den kommer i sinom tid att finnas på samtliga Fiat-modeller.

Det här är dock inte officiell premiär för Bravo utan officiell förtitt säger Fiat själva. Den riktiga premiären då vi får se den riktiga bilen sker den 29 januari i Rom och bara någon vecka därpå går den till försäljning.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!