Nya Ford Mustang avslöjad redan nu?

Det här kan vara de första bilderna på 2015 års Ford Mustang. Amerikanska Car & Driver publicerar bilder som sägs visa den helt nya generationen Mustang.

Amerikanska tidningen Car & Driver har publicerat illustrationer på vad som sägs vara nya Ford Mustang. Under den något kryptiska rubriken ”Leaked! This is (Almost Definitely) the 2015 Ford Mustang” visar tidningen illustrationer på bilen ur alla vinklar och även om bilderna inte är officiella hävdar Car & Driver att de till nästan 100 procent visar den kommande Mustangen.

 Om Car & Drivers illustrationer stämmer kommer den nya Mustangen att behålla en gnutta av den retrodesign som lanserades 2005, desto mer dominerande blir de moderna linjer som först kunde ses på konceptbilen Evos hösten 2011.

 Car & Driver avslöjar även en del om de nya drivlinekonfigurationerna. Den nya Mustangen sägs behålla nuvarande modells V6 på 3,7 liter och den större femlitersåttan som ger 305 respektive 420 hästkrafter. Desto mer intressant är att nya Mustang, vilket vi har hört talas om tidigare, ska gå att få med en fyrcylindrig 2,3-litersmotor som ska ge omkring 310 hästkrafter.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!