081117-nya-ford-mustang

Nya Ford Mustang visar baken

Nu är det inte många dagar kvar till bilsalongen i Los Angeles. På fredag går startskottet, och med det blir det premiär för en rad spännande bilar. För att trigga upp spänningen lite extra visar Ford nu de sista förhandstittarna på nya Mustang.

Bilsalongen i Los Angeles som pågår mellan 21-30 november bjuder på en hel del intressanta världspremiärer. Infiniti G37 Convertible, Lexus RX 450h Hybrid, Mazda 3, MINI E, Porsche Boxster/Cayman och inte minst Nissan 370Z är några av bilarna som visas för allmänheten för första gången. Den bil som i alla fall på förhand har fått mest uppmärksamhet är utan tvivel nya Ford Mustang. Vilket kanske kan bero på att Ford har ansträngt sig till det yttersta för att ingen ska kunna undgå att det är dags för en ny Mustang. Ett av Fords knep har varit att, via en särskild hemsida, offentliggöra så kallade teaserbilder en efter en. Nu är det dags för de sista. 

Den senaste bilden är kanske även den som är mest intressant. Nu får vi nämligen se en del av baken på den nya Mustangen. Bakdelen som syns på bilden tillhör en Mustang GT, och vi ser därmed att bakluckans spoiler har fått en ny utformning och är numera av så kallad ducktail-typ i stället för att sitta en bit ovanför bakluckan. Baklamporna känns igen från nuvarande generation, även om de har fått en piggare look med en liten uppåtknyck in mot bakluckan. En nyhet är att Mustang från och med 2010 ska kunna fås med backkamera. Först på fredag får vi se nya Mustang i sin helhet, till dess får vi hålla till godo med de hittills visade detaljebilderna.

Läs mer

Provkörningar

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!