Nya Honda Civic Type R – det börjar brännas [FILM]

Honda har släppt en film som visar att Civic har en annan sida – Type R.

Nya generationen Honda Civic Type R har gäckat oss i ett par års tid. Vi har sett spionbilder på bilen, fått uppleva konceptbilar... ja, vi har till och med varit iväg på en exklusiv provkörning för ett år sedan. Daniel Frodin imponerades av det han rattade i Japan förra hösten. 

Läs den provkörningen här.

Men den är ännu inte avtäckt, men det börjar brännas. Nästa år kommer nya Civic Type R och Honda har släppt en kort film som visar att allt har en annan sida, så även Civic. Vi får se en pappa hämta sina barn i skolan i en vanlig Civic, men vi får även se, i korta glimtar, samma pappa agera flyktbilsförare – i nya Civic Type R.

Hela filmen ses bäst på den här Honda-sidan, där kan man hålla ned tangenten R på datorn och välja mellan civiliserad Civic-film eller flyktbils-Type R-film.

Nya Civic Type R har över 280 hästkrafter och ska bli snabbaste framhjulsdrivna bil runt Nürburgring. Vi ser fram emot nästa års debut – mycket!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!