Nya Kia Cee’d – första bilden!

Här är första bilden av Kia Cee’d, ersättaren till en av Sveriges mest sålda bilar.

Mitt uppe i en av världens största bilsalonger i Detroit och en annan i görningen, i Genéve, haglar nyheterna i bilvärlden. Inför Genèvesalongen i mars kommer Kia visa upp sin nya Cee’d som kommer till Sverige under våren. Jämfört med nuvarande modell ser nya Cee’d ut att ha vuxit till sig både i storlek och design. Kia lovar högre kvalitet, ny teknik och en mer sofistikerad inredning än tidigare, men är i övrigt förtegna om mer exakta detaljer. Rykten talar om en sportversion med turbomotorn på 1,6 liter och 201 hästkrafter från nyligen presenterade Hyundai Veloster turbo.

 Cee’d i kombiversion heter Sporty Wagon och väntas komma till Sverige under hösten medan femdörrarsvarianten lanseras under våren. Troligtvis är det inte det sista du kommer se av bilen, nuvarande Cee’d har gjort succé på den svenska marknaden med en stadig position på de senaste månadernas topp-tio mest sålda bilar. Priserna på nuvarande version börjar strax över 150 000 kronor och det är troligt att den nya bilen hamnar i samma prisklass.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!