100325-kia magentis

Nya Kia Magentis snygga interiör

Om en dryg vecka slår bilsalongen i New York upp portarna för besökare. En av salongens mer intressanta bilar är nya Kia Magentis som stoltserar med moderna snygga linjer. Nu får vi se en första bild av hur interiören ter sig och det ser inte alls dumt ut.

Det har pratats om nya Kia Magentis ett bra tag nu och snacket tog ännu mer fart för inte så länge sedan då skisser på bilen släpptes. Så sent som för tio dagar sedan släpptes två bilder på bilen som är ritad av Kias europeiska avdelning i tyska Frankfurt. De nya linjerna talar om ett helt annat Kia än vad vi var vana vid för bara några år sedan.

I dag får vi se första bilden – en skiss – av hur interiören är tänkt att se ut. Vad man kan utläsa av den rimmar interiören helt klart med bilens yttre. Det ser både modernt och exklusivt ut med lite känsla från både Audi och Saab (nya 9-5, se rundlarna).

Lansering av nya Magentis (kan komma att döpas om till Optima) blir det nästa år.

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!