Nya Mazda 3

Nya Mazda 3 – officiella bilder läckta!

En ny generation Mazda 3 är efterlängtad. Nu vet vi hur den kommer att se ut till stora delar då bilder har hamnat på nätet.

Bilderna av vad som föreställer nya generationen Mazda 3 är av dålig kvalitet och väldigt suspekta. Man kan lätt ta dem för fejk, men faktum är att det är äkta vara. Så här ligger det till:

 Brittiska AutoExpress fick ett anonymt kuvert skickat till sig innehållandes bilderna som vi ser i bildgalleriet nedan. Britterna blev misstänksamma och hörde av sig till Mazda i Storbritannien. En talesman för Mazda återkom med svaret att dessa digitala renderingar är gjorda för att visa hur designspråket Kodo gör sig på nya Mazda 3. Det är alltså inte den slutgiltiga bilen vi ser här, men troligtvis till stora delar då det är någon form av prototyp.

 Formerna följer tydligt vad vi redan sett på nya Mazda 6 och crossovern CX-5.

 I bilderna nedan får vi inte enbart ta del av halvkombiversionen utan också sedanen. Nya Mazda 3 lanseras troligtvis som årsmodell 2014 och då lär den vara fullproppad av Mazdas SkyActiv-teknik som kan göra nya ”trean” till golfklassens snålaste bilmodell. Det är inte alls omöjligt.

 Vad tycker du om nya Mazda 3 om den kommer att se ut så här?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!