Nya Mercedes C-klass – första bilderna läckta

Premiären sker inte förrän i januari men nu har bilder på nya Mercedes C-klass redan börjat läcka ut. Här är de första bilderna som visar nya C-klassen utan maskering.

Premiärvisningen av nya Mercedes C-klass är planerad till Detroitsalongen i januari och ja, som vanligt har det börjat läcka ut bilder i förtid. Bilderna kommer från den spanska sidan Diariomotor.com och ser ut att vara bilder tagna ur en kommande broschyr.

 Om bilderna är så äkta som de utger sig för att vara kommer vi i januari att få se en C-klass som ser ut som en förkrympt S-klass. Linjerna böljar över karossen och i fronten finns en gigantisk grill. På den ena bilden ses C-klassen i vad vi förmodar är standardutförande medan den andra bilden visar en bil utrustad med AMG-paket.

 Vi får inte se bilen bakifrån men tidigare spionbilder har redan avslöjat det mesta av utseendet. Även baktill blir det mycket linjer från den stora S-klassen. Och insidan har vi ju redan fått se.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!