Nya Mercedes C-klass W205

Nya Mercedes C-klass – läckta officiella bilder

Snart kan Mercedes lägga ned världspremiären av nya C-klass. Bilen har i princip avslöjats i varenda skrymsle och vrå, inte minst när de officiella bilderna nu har läckt ut på nätet i förtid.

Vi vet ju redan hur nya Mercedes C-klass, generation W205, ser ut  tack vare kalasfina spionbilder och läckta broschyrbilder. I dag  avslöjas bilen ytterligare när de officiella bilderna som Mercedes ska  skicka ut om några dagar har kommit ut på Internet. Som vanligt är det  tjeckiska autoforum.cz som fått tag på bilderna och spridit dem vind för  våg.

Alla nyheter kring nya C-klass får vi 17 december, om inte  tidigare... men mycket är redan känt och vi tycker det är väl värt att  klicka igenom länkarna nedan under bildgalleriet för att vara rejält  förberedd inför avtäckningen kommande vecka. Bland länkarna hittar du  även bilder på nya C-klass Kombi, helt utan maskering.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!