Nya Mercedes GLS – film från provkörningen

Hans Hedberg har besökt Utah, USA, och kört nya Mercedes GLS på landsvägar som sträcker ut sig i det vackra landskapet. Du får också hänga med på turen, om än i efterhand.

Nya Mercedes GLS presenterades i april och snart vankas det marknadsintroduktion. Därmed har vi fått möjlighet att provköra nya generationen för första gången.

I Teknikens Värld nummer 16/2019 hittar du hela rapporten från provkörningen av nya Mercedes GLS, samt mycket annat läsvärt.

I filmen nedan får du hänga med Hans Hedberg när han guidar oss bland nyheterna i suven som numera är större än någonsin, och därmed också rymligare än någonsin. Den har även blivit lyxigare, vilket märks på prislappen. Från 862 900 kronor.

Vi får även hänga med när Hans sitter bakom ratten. Notera då hur tyst bilen är. Inte många filmer från våra provkörningar har lika lågt bakgrundsbrus som denna.

Allt om nya Mercedes GLS och hur den upplevs läser du i Teknikens Värld nummer 16/2019 som finns ute i butikernas tidningshyllor från och med den 18 juli.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!