Nya Mini Paceman – officiella ”spionbilder”

Mini spinner vidare på sin modellserie och denna gång är det Countryman som tappat två dörrar. Världspremiär blir det på bilsalongen i Paris, men vi har bilderna redan nu.

Helt officiell är bilen dock inte, vilket avslöjas av den konstiga kamoufleringen bak på bilen. Den kommer bilen antagligen råka tappa helt bara dagar innan bilsalongen i Paris drar i gång om Minis PR-maskineri fungerar som det ska. Bilderna i galleriet nedan är hämtade från företagets egen Facebook-sida.

 Motoralternativen kommer troligtvis vara identiska med Countryman, vilket betyder att instegsmodellen får en 1,6 liter stor fyra på 122 hästkrafter, en turbofyra på 184 hästkrafter och en på 218 hästkrafter.

 Jämfört med Countryman kommer Paceman få en uppdaterad och 25 millimeter lägre upphängning som ska ge bilen lite sportigare vägegenskaper. Fyrhjulsdrivningssystemet ska ha optimerats för att minska tendenser till understyrning medan framhjulsdrift kommer som standardutrustning.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!