Foto: Opel PR

Nya Opel Monza- första bilderna!

I förra veckan hörde vi rykten om Opel Monzas återkomst. Nu bekräftas det av Opel som till och med visar bilder på nya konceptbilen Monza!

Opel Monza kommer tillbaka. Det som i början var obekräftade uppgifter i tysk press har nu bekräftats av Opel. När Frankfurtsalongen slår upp sina portar i början av september kommer där att stå en konceptbil med namnet Opel Monza men redan nu visar Opel två bilder på konceptet.

 Den till hälften dolda konceptbilen flankeras av Opels vd Karl-Thomas Neumann och enligt honom är konceptbilen ett hopkok av det vi har att vänta oss av Opel under de närmast kommande åren.

 – Den omfattar en rad nya element och det när det gäller våra framtida modeller har vi packat ihop alla våra ambitioner i Monza-konceptet. Den är vår vision för Opels framtid och står för våra grundläggande värderingar: tysk ingenjörskonst och precision i kombination med spännande design och innovationer för vardagen. Den här bilen är en studie som kommer att ha en långsiktig inverkan på nästa generation Opel-modeller.

 Det är med andra ord inte alls säkert att konceptbilen Monza går vidare till att bli produktionsbilen Monza. Opel nämner ingenting om en eventuell framtida Monza-modell men med tanke på uppmärksamheten som ryktena om Monzas återuppståndelse har väckt, internationellt och bland er läsare, så borde det inte vara något svårt val för Opel-ledningen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!