110808-porsche 911

Nya Porsche 911 utan maskering

En Porschefantatiker i bilmärkets hemstad Stuttgart hittade nya 911 nästan helt omaskerad på en bensinmack, och filmade bilen ur snart sagt alla vinklar. Nu är inte premiären långt borta.

En av de mest haussade händelserna på bilsalongen i Frankfurt om en dryg månad är premiärvisningen av helt nya Porsche 911, med internbeteckningen 991. Den senaste tiden har spionbilder och spionfilmer duggat tätt (även från officiellt håll), varje gång är bilderna mer avklädda än sist.

Nu har det hänt igen. En Porschefantatiker i bilmärkets hemstad Stuttgart råkade av misstag snubbla över en ny 911 på en bensinmack på väg till jobbet. Med några få tejpbitar över baklampor och främre strålkastare som enda maskering. Självklart tog han upp mobiltelefonen och filmade bilen ur alla tänkbara vinklar.

Vi vet redan mycket om nya 911-generationen, bland annat att den kommer få en omtalad sjuväxlad manuell växellåda och redan från början väntas dyka upp i cabriolet-, coupé och targautförande. Nu är inte premiären långt borta! (Och vi lovar att inte skriva mer om nya 911 förrän dess... Kanske.)

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer