Nya Porsche Cayman

Nya Porsche Cayman avslöjad!

Nya Porsche Cayman ska vi inte få se riktigt än – är det tänkt. Men tack vare mobilkameror kan vi nu ta del av härligheten som inspirerats av självaste Porsche Carrera GT.

Om tolv dagar ska nya Porsche Cayman visas upp för världen för första gången då den står uppställd på bilsalongen i Los Angeles. Men någon alert person fick syn på bilen omaskerad i förväg. Det är dessa bilder du kan se nedan.

 Bilderna visar att nya Cayman får mycket mer böljande linjer i karossen än tidigare generationer. Formerna känns igen från sitt taklösa syskon Boxster som i senaste generation hade premiär på bilsalongen i Genève i våras. Luftintagen framför bakre hjulhusen påbörjar sina linjer redan på dörrarna och för tankarna till supersportbilen Carrera GT.

 Motorerna som hamnar i mittmotoriserade Cayman förväntas vara desamma som i Boxster. Det vill säga instegsversionen där 265 hästkrafter hämtas ur 2,7 liter boxersexa samt S-versionen med 315 hästkrafter där boxersexan är uppborrad till 3,4 liter.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday-erbjudande: 3 månader Premium för 0 kr