Nya Range Rover Sport

Nya Range Rover Sport avslöjad

Nya Range Rover Sport ska premiärvisas i slutet av mars men redan nu har bilder på den nya modellen läckt ut. Precis som väntat får den nya Sport-modellen låna linjer från lilla Evoque.

Så sent som i måndags släppte Land Rover en fartsuddig bild på nya Range Rover Sport samtidigt som de berättade att den kommer att göra debut på bilsalongen i New York i slutet av mars. Vi behöver dock inte vänta till dess för att få se nya Sport-modellen, tack vare Facebook-användaren VMax 200 får vi redan nu se nya Range Rover Sport helt utan maskering.

 De två högst inofficiella bilderna på Range Rover Sport skulle mycket väl kunna vara fejkade bilder eller visa någon hemmabyggd version av vanliga Range Rover men formerna som syns på de lågupplösta bilderna får oss att tro att det är äkta vara. Det har på förhand spekulerats om att nya Range Rover Sport ska få en design som är en blandning av nya Range Rover och lilla Evoque, och bilen på bilderna kan nog inte beskrivas bättre. Strålkastarna och grillen säger Range Rover medan den nedre delen av fronten säger Evoque. Samma sak är det baktill där vi känner igen grunddragen från vanliga Range Rover men även de skarpa vecken och den sluttande bakrutan från Evoque.

 Bildläckaget får förhoppningsvis Land Rover att släppa all information om nya Range Rover Sport redan nu, om inte får vi vänta till 27-29 mars då New York-salongen öppnas för pressen.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!