Nya Renault Megane avslöjad!

Fjärde generationen Renault Megane har avslöjats, och via bilderna kan vi se att båda insida och utsida påminner om Talisman och nya Espace – men förpackat med en sportigare attityd.

Nya Renault Megane är tänkt att visas upp på bilsalongen i Frankfurt om en dryg vecka. Men via en italiensk bilblogg har de första bilderna läckt ut.

Det första som slår en är att Renault satsar hårt på utseendet som följer samma väg som nya Espace och Laguna-efterträdaren Talisman redan valt. Framför allt sistnämnda delar stora likheter med nya Megane, inte minst i fronten med de L-formade DRL-varselljusen som understryker respektive strålkastare. Även bakljusen påminner en hel del om Talismans.

Interiören domineras av en stor, stående skärm på mittkonsolen, precis som hos Espace och Talisman. Insidan är rejält sportig med svart Alcantara (eller liknande) och vita sömmar på sportstolarna, men det lär vara detaljer som hör till GT-utrustningsnivån. Det är också därför som bilen på bilderna är extra sportig på utsidan med dubbla, integrerade ändrör, diffusor och extra kaxig front.

Inom några dagar lär Renault släppa nya Megane officiell.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!