Nya Renault Scenic läcker ut

Helt nya Renault Scenic läcker ut i förtid tack vare att Genève-salongen publicerat en bild av misstag.

I går visade Renault upp kombiversionen av nya Mégane, men det är inte den enda nya bilen som inom kort kommer att premiärvisas. Den nya fjärde generationen av Renaults familje-MPV Scenic kommer att premiärvisas under årets bilsalong i Genève. Men tack vare att en bild på nya Scenic av misstag publicerats på Genève-salongens hemsida vet vi redan nu hur den kommer att se ut. Bilden försvann illa kvickt, men innan dess hann flertalet medier få tag i den.

Nya Scenic bygger på samma CMF-plattform som nya Mégane och troligen får Scenic liknande motorutbud som denna, alltså bensin- och dieselmotorer med mellan 90 och 205 hästkrafter.

Utseendemässigt syns släktskapet tydligt med syskonen Kadjar och Captur, och vi tycker oss även kunna skymta likheter med konceptbilen R-Space som visades 2011. Mer om nya Renault Scenic får vi veta inom några veckor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!