100707-saab 9-5 app

Nya Saab 9-5 lanseras som app

Nya 9-5 har precis lanserats och för att verkligen nå ut till så många som möjligt tar Saab en populär teknik till sin hjälp, nämligen en app där man har möjlighet att uppleva bilen i alla möjliga olika vinklar och färger.

Saab har nyligen släppt en app som ska göra upplevelsen av nya 9-5 total. Ladda ned appen till din iPhone, iPod Touch eller iPad så har du möjlighet att fingranska bilen på en mängd olika sätt. Bland annat kan du via funktionen 360 Spin vrida och vända på den hur som helst samtidigt som du kan välja vilken färg du vill ha på bilen. Du har också möjlighet att spara ditt alster och dela med dig av det till dina vänner. Är man mer inne på det djupdykande spåret kan man även göra det genom att fördjupa sig i bilens tekniska lösningar så som DriveSense, det nya adaptiva chassit som introducerades med nya Saab 9-5. Dessutom finns ett stort bildarkiv samt senaste filmen på Saabs nya modell.

– Lanseringen av nya Saab 9-5 är i full gång och vi har fått ett enormt positivt gensvar i nationell och internationell press. Att presentera bilen med hjälp av en ny, fräsch och spännande applikation för iPad och iPhone ligger helt i linje med den framåtanda och optimism som råder inom Saab. Den bästa upplevelsen av Saab har man naturligtvis alltid bakom ratten, men upplevelsen man får genom denna applikation ligger inte långt efter, säger Johan Grundin som är chef på Saabs interaktiva marknadsavdelning.

Gå in på iTunes App Store, sök på Saab 9-5 så hittar du enkelt till appen. Du vet väl att du även kan ladda ned Teknikens Världs app, även den kostnadsfri, precis som Saab-appen. Sök på Teknikens Värld i iTunes App Store.

Läs mer

Test och provkörningar

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!