Foto: autohome.com.cn

Nya Skoda Fabia avslöjad

Om knappt två månader ska nya Skoda Fabia visas upp inför publik på bilsalongen i Paris. I Kina har bilen redan avslöjats. Här har du bilderna som visar nya Fabia med väldigt lite maskering.

I går skrev vi om nya Fabia med anledning av den ”teaserbild” som Skoda skickat ut och som visade lite av huven, grillen samt hela strålkastaren. I dag har det poppat upp två bilder via kinesiska autohome.com.cn som visar i princip hela nya Fabia. Bilen är något maskerad, bland annat på huven, strålkastarna, dimljusen, bakre sidorutorna, bakluckan och längs karossmidjan, men det hindrar inte oss från att kunna dra slutsatser om det färdiga utseendet.

Jämfört med dagens Fabia, som kom 2007, är nya en bil med betydligt skarpare linjer, precis som hos senaste generation Octavia och mellanbrodern Rapid. Formspråket är detsamma, från strålkastardesignen via karossen hela vägen bak till bakljusens utformning.

Som vi berättade i går blir nya Fabia en snål bil med förbrukningssiffror som startar på 0,31 liter per kilometer. Den blir även en lätt sak – torrvikten startar på 980 kilo.

Läs mer om motoralternativen och tekniken i nya Fabia via denna länk.

 

Foto: autohome.com.cn

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!