Nya SsangYong Korando till Genève

Nya SsangYong Korando är skarp till formen och färgsprakande invändigt. Här är teaserbilder på bilen som ska visas upp under Genèvesalongen.

Nya SsangYong Korando ska presenteras under vårens Genèvesalong men redan nu kommer så kallad teaserbilder på suven. Tycker du dig ha sett formerna tidigare så har du rätt. Bilderna visar en bil som i stora drag liknar e-SIV Concept som man visade upp under samma tillställning förra året.

I profil liknar nya Korando konceptet, se bara på höfterna på bakflyglarna och vecken som löper längs framdörrarnas underkant och upp över framskärmarna samt den markerade C-stolparna. Fram- och baktill är det dock helt nya former som gäller med mer produktionsriktiga ljuskällor.

Formerna kan också ses som en tillspetsad variant av modellen Rexton som kom i sin senaste skepnad 2017.

SsangYong släppte senare också illustrationer på bilens färgsprakande interiör som går under namnet Cockpit Blaze. Där ses ett 10,25 tums informationskluster framför föraren och en 9-tums central pekskärm samt grälla ljuseffekter.

Nya Korando kan också ses i filmklippet nedan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!