070528_Suzuki_Swift

Nya Suzuki Swift presenterad

Enligt pressmeddelandet som är skrivet på japanska får Suzuki Swift nytt utseende, ny motor och CVT-växellåda.

Den nya motorn är av 1,2-liters modell och har utvecklats till fördel för lägsta möjliga bränsleförbrukning. Den steglösa, automatiska växellådan är av så kallad CVT-modell (Continuously Variable Transmission).  Hos Sport-versionen har växellådan en lägre utväxling för kvickare acceleration. Dessutom är antisladdsystemet (ESP) standard hos Swift Sport.

Nya Swift har även fått ett nytt utseende. Bland annat har grillen och stötfångarna bak och fram modifierats. De nya sidobackspeglarna rymmer blinkers av LED-typ. Bakljusen är av ny modell.  

Invändigt finner vi ny inredning.  Baksätet har fått ny form till fördel för bättre benutrymme.Med ett enkelt handgrepp är det möjligt att fälla baksätets ryggstöd och på så vis få tillgång till ett rymligare bagageutrymme. Swift släpps på den japanska marknaden nu i dagarna.

Läs det japanska pressmeddelandet...

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!