Nya Volkswagen Crafter avslöjad

Volkswagen har avslöjat nya Crafter genom ett antal ritningar över hur bilen kommer se ut.

Nuvarande Crafter lanserades för tio år sedan och det är därför hög tid för en ersättare. Nya Crafter kommer att lanseras till hösten, och enligt Volkswagen så kommer bilen att ha minst luftmotstånd i klassen, med en koefficient på 0,33.

Volkswagen ska ha jobbat med ägare av utgående Crafter genom att följa dem genom sina dagliga rutiner. Detta för att få reda på exakt hur ägarna ville att den nya Crafter skulle bli, så att Volkswagen kunde skapa modellen precis på rätt sätt.

Ingen av skisserna visar något av interiören, men Volkswagen menar att den ska kombinera rymliga utrymmen med det praktiska som behövs för vardagligt bruk. De poängterar också att designspråket som syns på nya Crafter kommer att implementeras på samtliga nya modeller från Volkswagen Commercial Vehicles; alltså på modeller som Caddy, Transporter och Multivan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!