Nya Volkswagen Golf fångad på lunchrasten

Volkswagen är hemliga med nya Golf som ska börja tillverkas i sommar. Nu har dock en testbil fångats i kön till en hamburgarestaurang.

Volkswagen Golf generation 8 ska komma i produktion tidigt i sommar men hittills har koncernen bara släppt en bild på bilen. Ja, en skiss rättare sagt som "avslöjar" bilens siluett och strålkastarnas utformning.

I december nåddes vi lite överraskande av ett klipp som visar det mesta av nya Golf, även om vi ifrågasatte filmens trovärdighet. Nu har emellertid nya bilder läckt ut på en liknande bil och publicerades först på Instagram-kontot johannes.vag. Bilderna är nu borta men skadan är redan skedd och bilderna har spridits snabbt.

Bilderna överträffar nästan filmen i osannolikhet. De visar något som ser ut som kommande Volkswagen Golf som står vid luckan till en drive-through-restaurang i Tyskland. Bilderna är gryniga men tydliga nog att vi ska kunna jämföra dem med tidigare nämnda klipp.

Om det är nya Golf vi ser så kan vi vänta oss en bil som följer rådande trend att gå försiktigt fram designmässigt. Strålkastarnas utformning, huvens krökning och C-stolparnas lite framåtlutande snitt hör till skillnaderna.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!