Nya Volkswagen Golf R med PeO Kjellström

Nya Volkswagen Golf R – tre snabba från provkörningen

PeO Kjellström rapporterar hem med ett leende på läpparna större än någonsin. Varför? Han är på en norrländsk sjöis och rattar nya Golf R. Är det månne därför?

Tjena PeO, soligt och varmt där du är?

– Soligt visst. Men minus 25. Europavisningen av nya Golf R sker i Arvidsjaur och enbart på plogad sjöis.

 Det låter ju hur kul som helst?

– En av de roligaste dagarna någonsin på jobbet faktiskt! Nya Volkswagen Golf R med 300 hästkrafter och i detta fall 400 dubb i varje däck är fantastiskt underhållande och snäll att köra. Man känner sig som värsta Ogier (rallyvärldsmästaren, reds anm).

 Kul! Men det kommer väl till ett pris?

– Ja, men för 374 900 kronor får du mycket mer körglädje än i tre gånger så dyra bilar. Skynda till Volkswagen-dealern om du är ute efter något riktigt skoj för en inte overkligt stor peng. Säljs nu. Och det är ännu vassare grejer på g kan jag lova, men det får du veta mer om senare.

 Mer får du alltså veta i kommande nummer av Teknikens Värld. För att säkerställa att all information når dig på smidigast sätt kan det vara bra att kika på det här kalaserbjudandet.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!