101021-nya vw passat Foto: Copyright: ingobarenschee.com

Nya Volkswagen Passat provkörs just nu

Mikael Stjerna befinner sig i Barcelona för en första provkörning av nya Volkswagen Passat. Så här innan eftermiddagens direktrapport får du ett första smakprov på vad Micke har att bjussa på.

Tjena Micke! Du är i Barcelona med nya Passat har jag hört. Hur går det?

 – Jag har precis klivit in i bilen, en Passat TDI med 170 hästkrafter.

Kan du ge ett smakprov på vad du kommer att bjuda på i eftermiddagens direktrapport här på teknikensvarld.se?

– Volkswagen tar små steg. De pratar om en ny generation med det är det inte riktigt. Även om den är helt ny i fronten. De som har en Passat i dag kommer att känna sig väldigt hemma i nya.

Något annat?

– Förr i tiden när man provkörde Volkswagens bilar var det inte så mycket finesser. Nu är det fullproppat av finesser och teknik. Bland annat ska jag i eftermiddag berätta om Easy Open där man bara behöver vifta på foten för att bakluckan ska öppna sig.

Då tackar jag för lilla pratstunden och uppmanar alla som läser här att återkomma till teknikensvarld.se i eftermiddag för att läsa direktrapporten från provkörningen av nya Passat.

– Det gör du rätt i. Be också besökarna att vara pålästa om nya Passat genom att klicka på länkarna nedan. Vi hörs snart igen!

Nu finns hela rapporten direkt från provkörningen att läsa här!

Läs mer

TV-TV

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!