100130-nya volvo s60 film

Nya Volvo S60 i fartfylld film

Nya Volvo S60 ska premiärvisas på Genèvesalongen om en dryg månad. Som en liten aptitretare har nu Volvo släppt en kort film med bilen i huvudrollen där vi får se lite mer än tidigare... och då även interiören i korta sekvenser.

Den sista december förra året släppte Volvo en väldesignad filmsnutt där vi fick ta del av nya Volvo S60 i större omfattning än de tidigare tre släppta bilderna. Nu släpper Volvo en ny film där nya S60 får åka ut och lufta sig med en stenhård kille bakom ratten som får Björn H:son Larsson i första Göta Kanal-filmen att se mesig ut.

Även om det är snabba klipp och scener hinner man se bilen från alla möjliga vinklar och därmed bilda sig en bättre uppfattning än tidigare om hur bilen kommer att se ut i verkligheten. Man får till och med några glimtar på hur inredning och instrumentering ser ut.

Om du inte hinner med i filmen så har vi dessutom lagt upp några bilder plockade ur filmen, så att du i lugn och ro kan granska detaljer.

Missa inte att läsa mer om nya Volvo S60 via länkarna nedan. Där finner du information om det mesta, inklusive den nya GTDi-motorn.

Ladda ner flash för att
   använda tvspelaren.

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!