Foto: Carnewschina.com

Nya Volvo V90 avslöjad igen

Läckan av bilder på modellversionen av nya Volvo V90 och S90 verkar inte ha något slut, nu får vi se ytterligare en version av den kommande ersättaren till V70.

De första bilderna på sedanmodellen S90 fick vi ta del av redan i slutet av augusti, och cirka en månad senare fick vi de första bilderna på den kommande familjekombin V90. Nu har det släppts flera bilder på den sistnämnda, denna gång med kulören Liquid Blue.

Precis som tidigare rör det sig om en modellbil i skala 1:43 och högst troligt är det samma läcka som vid de föregående tillfällena.

Foto: Carnewschina.com

Förutom färgen är det till synes ingen skillnad mellan denna modell och den svarta modellbilen som vi rapporterade om för några veckor sedan. V90 bygger på Volvos nya SPA-plattform som är förberedd för elektrifiering, således kan vi förvänta oss hybriddrivlinor liknande den i XC90 T8 Twin Engine. Utöver dessa kommer det även sitta fyr- och trecylindriga bensin- och dieselmotorer under huven.

Foto: Carnewschina.com
Foto: Carnewschina.com
Foto: Carnewschina.com
Foto: Carnewschina.com
Foto: Carnewschina.com

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!