Nya Volvo XC60 visar mer hud

Volvo vill få oss så intresserade som möjligt av nya XC60, som har officiell premiär den 7 mars. I går fick vi se en skymt av den nya bilen, och nu har ytterligare två bilder släppts.

Så sent som i går släppte Volvo en teaser-bild på nya Volvo XC60, som har premiär den 7 mars på bilsalongen i Genève. Då kunde vi se hur fronten kikade fram ur mörkret i ett garage. Nu har det släppts ytterligare två bilder, som avslöjar ännu mer av den nya designen.

Den ena bilden visar XC60 i profil, gömd under ett tunt täcke. Här avslöjas en del detaljer, så som karosslinjer, en skymt av fälgdesignen och bakljusen. De sistnämnda ser ut att få en blandning av designen från både S90 och V90.

Den andra bilden är en närbild på strålkastarna, med led-signaturen "Tors hammare" som huvudattraktion. Nu kan vi se att strålkastarna liknar mer de hos V90 och S90, än de som det större XC-syskonet XC90 har.

 

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!