Foto: Illustration: X-Tomi Design

Nya Volvo XC90 i Polestar-utförande

Nya Volvos XC90 har väckt uppmärksamhet överallt i världen. Så pass att en välkänd ”bildförädlare” satt klorna i bilen för att visa hur Volvo XC90 Polestar skulle kunna se ut.

Det har bara gått två dygn sedan nya Volvo XC90 presenterades. Ändå har på Internet välkända ungerska X-Tomi Design hunnit sätta sig ned med Photoshop för att förädla Volvos nya suv (det gick faktiskt snabbare än så, mindre än ett dygn tog det).

Resultatet är vad X-Tomi Design kallar Volvo XC90 Polestar, eller åtminstone hur en sådan modellversion skulle kunna se ut.

Vi ser en sänkt XC90 med ett bodykit à la Polestar, större hjul med femekrade fälgar, svart tak och svarta ytterbackspeglar samt – så klart – en Polestar-blå kulör. Just sistnämnda tycker vi att X-Tomi Design misslyckades med. Färgen är för klarblå för att vara Polestars. Men i övrigt tycker vi nya XC90 passar i Polestar-prestandautförande. Håller du med oss? Och vad skulle du vilja se för drivlina i den som Polestar-behandlats?

Läs allt, och lite till, om nya Volvo XC90 här.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!