090808-bmw-koncept-nej

Nytt BMW-koncept? Nej, gammal designstudie

För två dagar sedan visade vi er bilder tagna på en mystisk och tuff BMW som vi, och resten av världen, började spekulera friskt kring. Det mesta pekade på att det var Vision Z Concept ämnad för Frankfurt nästa månad. Men icke, alla gick vi på pumpen.

BMW Vision Z Concept? Nej, i stället handlar det om en designstudie med fem år på nacken som stått och samlat damm i BMW:s designstudio. Detta framgår sedan brittiska iMotor fått tag på personer inom BMW som vill förbli anonyma men som berättade att bilen endast skulle flyttas från designstudion till ett annat förvaringsställe.

Så vi får fortfarande vänta på att Frankfurtsalongen ska öppna för i år för att få oss en glimt av BMW:s sportiga konceptbilar som de mer eller mindre har utlovat.

Hur som helst är linjerna och formerna på bilen på bilden ovan läckra på något vis, och kanske kanske har vi fått oss ett smakprov på något som kommer i framtiden.

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!