070206_honda

Nytt hybridkoncept från Honda till Genève

Om en månad håller Honda hov på Genèvesalongen. Där kommer bland annat en helt ny konceptbil av typen sportbil med hybridmotor att avtäckas.

Det händer mycket hos Honda på Genèvesalongen om en månad. De kommer visa upp helt körbara bränslecellskonceptbilen FCX, prata mycket om nästa generations rena dieselmotorer och skryta med nya Formel 1-bilen. Men det som kanske intresserar mest är den nya, kompakta sportbilen som har två namn än så länge. Honda Small Hybrid Sports Concept är det långa och väldigt tydliga namnet, det korta är betydligt enklare men också mer kryptiskt – Concept H.

Vi får tyvärr inte veta så mycket om Concept H mer än att det är en kompakt sportbil med hybridmotor, designad av Offenbachfirman Honda R&D Europe. En skiss är den enda bilden Honda har släppt och den ser ni här ovan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!