Nytt sjusitsigt suvkoncept från Subaru

Nya konceptet Viziv-7 från Subaru är en sjusitsig stor-suv som får ett tufft yttre.

Subaru har presenterat en ny konceptbil på bilsalongen i Los Angeles. En stor, sjusitsig suv med ett yttre som signalerar att bilen är tuff och tålig. Modellen är främst anpassad för den amerikanska marknaden, och kommer att byggas i Subarus fabrik i Indiana.

Subaru har gjort ett försök i segmentet stora, sjusitsiga suvar förut, med modellen Tribeca. Modellen kallades för Noshörningen, och var något av en flopp. Tacka det märkliga utseendet för det. Den nya modellen har ett helt annat, mycket tuffare formspråk.

Varken modellnamn, pris eller tekniska specifikationer är tillgängliga än så länge, men bilen blir drygt fem meter lång, två meter bred och därmed Subarus största bil någonsin. Just en större bil har varit efterfrågat, speciellt från den amerikanska marknaden. Försäljning ska starta i början av 2018.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!