070514_saab_93_facelift

OFFICIELL: Faceliftade Saab 9-3

Faceliftade Saab 9-3, som kommer att finnas på marknaden från och med augusti, är nu officiell. Vi kan nu visa två nya bilder, men ännu vet vi inte hur den ser ut bakifrån.

Förra veckan visade Teknikens Värld två bilder på faceliftade Saab 9-3. Nu när bilderna är officiella kan vi visa ytterligare två bilder, denna gång även på sedanmodellen. Hur bilen ser ut bakifrån får vi vänta med ytterligare en tid.

Saab har valt att fokusera på körglädje och det visuella intrycket som inspirerats av konceptet Aero X. Tre karossvarianter är aktuella precis som idag – SportSedan, SportCombi och Cabriolet. Till dessa finns tre olika bränslealternativ – bensin, diesel och etanol.

Mer information om faceliftade Saab 9-3, som inom Saab betecknas 408 och är deras viktigaste modell, kan du få i nästa nummer av Teknikens Värld.

Tidigare artikel om faceliftade Saab 9-3

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!