LaFerrari

Oh la la... LaFerrari är riktigt poppis

Det har inte ens gått en vecka sedan Ferraris nya supersportbil LaFerrari avtäcktes. Ändå har över tusen personer sagt sig vara intresserade av ett exemplar av den 963 hästkrafter starka italienaren.

Den är inte billig med sin prislapp på knappt elva miljoner kronor, men det har inte hindrat över tusen personer att flagga sitt intresse för köp av LaFerrari – Ferraris nya supersportbil med V12-motor och två elmotor som klämmer ur sig 963 hästkrafter.

Det jobbiga för merparten av de intresserade är att Ferrari har sagt att endast 499 exemplar av LaFerrari ska byggas. Många kommer alltså att stå och vifta med elva miljoner i handen – till ingen nytta.

Sedan avtäckningen av LaFerrari i förra veckan har Ferrari lanserat en ”konfigurator” där vi kan få se bilen i andra färger än den röda kulören Rosso Corsa. Vi kan även njuta av bilen i Nero (svart) och Giallo Modena (gult). Men det finns fler färger enligt Ferrari som ska ha sagt till kunder att de får välja vilken färg som helst, till och med tvåtonskulörer.

 Vilken färg hade du valt av nedanstående? Rött, gult eller svart?

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!