Omedelbar acceleration räddar förare från påkörning

En Teslaförare i North Carolina var nära att bli påkörd bakifrån av en skenande Toyota Prius, men räddade sig i sista stund.

Det korta klippet togs upp av Jason Hughes så kallade dashcam när han var ute och körde med sin Tesla Model S P85D på Highway 10 i North Carolina den 17 november.

När han stannar till för att vänta in mötande trafik inför en vänstersväng kommer en Toyota Prius ikapp honom i väldigt hög fart. Lyckligtvis hade Jason Hughes ögonen med sig, och stampade på gasen.

"Priusen hade definitivt kraschat rakt in i min bil om jag inte hade flyttat på mig.  Det är troligen inte många andra bilar som hade klarat samma sak", skriver Jason Hughes i beskrivningen av videon.

Den förmodat distraherade Priusföraren bromsade och har stannat nästan helt i slutet av klippet, men  inte förrän han kört förbi platsen där Jason Hughes just stått med sin Tesla.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!