Omkörning på marginalen

Det gäller att planera sina omkörningar i trafiken. Något som denna förare inte verkar ha gjort... Eller?

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Är detta en väl planerad omkörning? Eller skulle föraren svänga vänster, men ångrade sig? Skulle inte tro det – snarare en sanslöst vårdslös omkörning med en väldig massa tur inblandat.

En kamera i vindrutan, på vad som skulle kunna vara en lastbil, filmar en smått otrolig omkörning i Tjeckien. Ungefär tio sekunder in i filmklippet dyker en röd Volkswagen upp i avfartsfilen som längre fram svänger till vänster. VW:n passerar kamerabilen på ett redan där idiotiskt sätt, men idiotin slutar inte där, utan blir bara värre.

Den omkörande bilen fortsätter även förbi Skodan som kör framför kamerabilen, och på ett oförståeligt sätt lyckas den klämma in sig mellan den omkörda bilen och en annan, stillastående Skoda som är på väg att svänga vänster. En riktigt obehaglig krock verkar vara ett faktum, men föraren i den röda VW:n hade verkligen turen på sin sida och fortsatte troligtvis direkt till närmsta affär för att köpa sig en lott.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!