Opel Adam Rocks

Opel Adam ska rocka ännu mer

Adams Rocks heter konceptbilen som Opel ställer på biltransporten som tar sikte mot Genève och bilsalongen som stundar där. En mini-crossover med tak som kan föras bakåt.

Som om Opel Adams individualiseringsprogram inte vore nog, 61000 exteriöra och 82000 interiöra kombinationer, filar nu Rüsselsheims ingenjörer och ekonomer på att göra sin nya småbil ännu lite mer utstickande. De filar nämligen på att göra Adam till en mini-crossover och vi får för första gången se resultatet i konceptformat på bilsalongen i Genève i mars. Skulle mottagande på salongen falla väl ut kan vi mycket väl få se ett helt nytt segment ta form: crossover modell väldigt liten.

 3,7 meter lång tredörrarsbil med taksufflett som kan dras bakåt för turer med full utsikt till trädtopparna. Är det något som du skulle fastna för? Ge Opel en hint redan nu innan salongen!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!