061025_corsa

Opel Corsa årets bil!

Nya Opel Corsa har utsetts till Årets Bil! I alla fall i Danmark där organisationen MKD – Motorjournalisternas Klubb i Danmark – röstat fram den nya småbilen till seger.

Opel Corsa är inte gammal på marknaden men den har redan fått sitt första pris. De danska motorjournalisterna var så imponerade av designen och det faktum att den fick fem stjärnor i EuroNCAP:s krocktest att den röstades fram till segrare bland 15 internationella finalister.

– Jag är väldigt nöjd med det här priset. Det bekräftar den höga kvalitet vårt utvecklings-team hållit med Corsan, säger Hans H. Demant på Opel.

Priset kom väldigt lägligt för Opel Corsa som just nu är med i en stor kampanj över Europa och framförallt i Danmark där den figurerar som Officiell Bil på MTV:s enorma musikgala ”MTV Europe Music Awards” som i år hålls i Köpenhamn.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!