Opel visar upp mystisk modell – ny Speedster?

Om ett par veckor är det öppningsdags för bilsalongen i Moskva. Till den ryska huvudstaden tar Opel med sig en ny modell som ännu är hemlig. Frågan är vad som döljer sig under skynket. Vad tror du?

Vad som döljer sig under skynket kan vi bara spekulera i för tillfället. Först den 27 augusti får vi reda på vad det rör sig om. Baserat på vad vi ser på bilden verkar det röra sig om en ganska nätt liten bil, förmodligen en coupé eller en taklös sak, med mjuka former. Att döma av strålkastarna vars utseende delvis avslöjas genom skynket tycker vi oss se likheter med Monza-konceptbilen från förra årets Frankfurtsalong.

Kan det vara en ny Speedster? Kanske, men i så fall ska vi nog inte förvänta oss att den är ett samarbete med Lotus, så som ursprungliga Speedster var. Men det kan också vara något betydligt mer konventionellt. Vad tror du döljer sig under skynket?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!