Här kör Jeepen genom restaurangen – rakt förbi middagsgästerna

En äldre kvinna och hennes dotters Jeep blev oväntade gäster på en restaurang i Michigan, USA när hon tryckte på fel pedal och körde rakt genom väggen.

Lugnet på Fowlerville Farms Family Restaurant i Michigan får ett dramatiskt slut när en Jeep Cherokee plötsligt kommer farande genom väggen, precis bakom en grupp gäster som sitter och äter. Bilen passerar så nära dem att deras stolar flyttas.

Bakom ratten i Jeepen satt en 74-årig kvinna som lider av diabetes. Enligt polisrapporten efter händelsen ska hon ha känt sig skakig när hon körde, och körde av motorvägen för att ta något att äta med hennes dotter och två barnbarn som också satt i bilen, rapporterar CNN.

När föraren körde in på parkeringsplatsen tryckte hon av misstag på gaspedalen när hon skulle bromsa, och körde rakt in i restaurangen. Otroligt nog kom ingen till skada under incidenten.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!