100914-peugeot 508

Peugeot 508 – lite mer, lite rörligare

Peugeot har släppt en första reklamfilm för nya 508. Det två och en halv minut långa klippet visar en hel del godbitar från både sedanen och kombin, båda i rörelse.

Det var i somras som Peugeot valde att presentera 508 – efterträdaren till både 407 och 607. Som ett komplement till informationen och bilderna då har man nu släppt en reklamfilm som ger oss lite mer kött på benen innan det är dags för den stora premiären om några veckor, nämligen avtäckningen på hemmaplan i Paris.

Förutom att reklamfilmen för första gången låter oss se Peugeot 508 i rullning från en rad olika vinklar får vi även se detaljer som startknappen, den uppfällbara informationsdisplayen och panoramaglastaket.

479 centimeter långa Peuget 508 lanseras i början av nästa år, då med en hel drös av olika bensin- och dieselmotorer. Något senare kommer även en dieselhybridversion, en så kallad Hybrid4.

Sugen på mer information och bilder på Peugeots färsking? Klicka då här.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!