080930-pickup-kalender

Pickup-ägarna får egen väggkalender

Numera är det inte enbart fotomodellerna som representerar årets olika månader. Bland annat brandmännen gör det i form av deras egen väggkalender. Nu har turen kommit till pickup-folket. Nissan är på jakt efter tolv kandidater till kalendern ”Årets pickup-personlighet”.

Bland Nissans storsäljare genom tiderna finner vi flera pickup-modeller och för att belysa dessa och dess ägare ännu mer letar nu Nissan land och rike runt efter tolv heta kandidater som får vara med och pryda väggkalendern ”Årets pickup-personlighet” – Sveriges första kalender för pickup-ägare.

Nissan uppmanar svenska pickup-ägare att delta i uttagningen om en plats i kalendern. För att delta ansöker man med bild och en motivering. Om du som kör pickup är snickare, skogsarbetare eller en helt vanlig privatbilist spelar ingen roll, alla får delta. Märket på pickupen spelar heller ingen roll.

– Man måste vara pickup-ägare för att komma med i kalendern men i övrigt finns det inga regler. Vi kommer att välja de tolv kandidater som vi tycker bäst representerar en härlig och färgstark pickup-personlighet, säger Helena Turkel, landschef på Nissan Nordic Sverige.

Anmälan sker genom att ladda upp bild och motivering på Nissans webbplats. Länk hittar du nedan. Anmälan måste vara inne senast den 23 oktober.

En jury väljer ut de tolv bidrag som kommer att finnas i väggkalendern. En vinnare koras till Årets Pickup-personlighet 2009 och får en värdecheck för 10 000 kr. Kalendern – som kommer ut lagom till jul – kommer att skickas och delas ut till kunder.

Läs mer

Tester och provkörningar av Nissan-pickuper

Extern länk

Delta i Nissans uttagning till kalendern

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!