Polestar trimmar Volvo V60 Plug-in Hybrid

Volvos snåla laddhybrid V60 D6 Plug-in Hybrid har 283 hästkrafter och 640 newtonmeter. Den som vill ha mer kan nu få det eftersom Polestar släpper optimeringsprogram för modellen: 298 hästkrafter och 670 newtonmeter.

Den extra kraften som plockas ur drivlinan kapar en tiondels sekund på 0-100-tiden. 6,0 sekunder i stället för 6,1. Detta med bibehållen förbruknings- och utsläppsprestanda på 0,18 liter per mil och 48 gram koldioxid per kilometer.

– Med V60 D6 och Polestar-optimeringen kan du kombinera såväl god bränsleekonomi som prestanda. Vi är glada över att kunna ge Volvo-kunderna möjlighet till ytterligare körglädje i kombination med den senaste hybridtekniken, ett mycket intressant område för framtiden, säger Hans Bååth, marknadschef för Polestar.

Polestar Performance för Volvo V60 Plug-in Hybrid kostar 9 200 kronor och installeras av din Volvo-handlare med bibehållen originalgaranti. Arbetet kan utföras i samband med en ordinarie service, däckbyte, montering av Volvo-tillbehör eller en rekonditionering. Precis som med andra Volvo Original-tillbehör kan Polestar Performance öka andrahandsvärdet för din Volvo.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!