Polisen jagar Audi RS6-förare som filmade i 325 km/h

Nyligen åkte en ung förare fast i pappas Mercedes-AMG när han körde i 308 km/h. Nu letar polisen efter en förare som filmade sin körning på motorvägen – i 325 km/h.

I filmen nedan ser vi en Audi RS6 Avant på en motorväg i England, förmodligen på M23 i den södergående filen mellan Gatwick och Crawley. Föraren accelererar upp till 325 km/k (202 mph) samtidigt som denna filmar med handhållen kamera. Inte många rätt där inte.

Filmen lades upp för allmän beskådan på nätet. Även polisen blev nyfikna och tittade. Nu är Sussex-polisen på jakt efter föraren. De tror sig ha lokaliserat platsen, men när körningen ägde rum vet de inte, även om de misstänker att den i stort sett tomma vägen är en indikation om att körningen har genomförts under corona-nedstängningen i landet.

MISSA INTE: Gör vårt quiz och få Teknikens Värld Premium gratis

Den brittiska polisen menar att körningen är en av de mest farliga och mest ansvarslösa de någonsin sett i Sussex och att de nu har satt specialister på att granska filmen för att försöka identifiera fordonet och föraren för att ställa sistnämnda inför rätta.

SE OCKSÅ: Tonåring i pappas bil åkte fast för 308 km/h

Brittiska polisen har fått in väldigt många klagomål på fortkörare under samhällsnedstängningen i samband med coronavirusets härjande att de har satt upp en speciell sajt på Internet där man snabbt och enkelt kan rapportera fartsyndare för ”anti-social körning”.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!